Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

3ο Sterea Run: Αντίστροφη μέτρηση για το Karpenisi Night Run


Το Σάββατο 10 Αυγούστου θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι το Karpenisi Night Run στο πλαίσιο του 3ου Sterea Run με τρεις αγώνες των 10 χλμ., των 5χλμ. και του 1χλμ.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ

Αγώνας 10.000 μέτρων – Ώρα εκκίνησης: 20.00

Συνοπτική περιγραφή της Διαδρομής: Η εκκίνηση του αγώνα δίνεται στην αψίδα που θα είναι στημένη στην Πλατεία Μάρκου Μπότσαρη, στο κέντρο της πόλεως. Η συνέχεια γίνεται σε κεντρικούς δρόμους με κατεύθυνση το Αθλητικό Προπονητικό Κέντρο Καρπενησίου, με επιστροφή και τερματισμό την Πλατεία Μάρκου Μπότσαρη. Ένα ταξίδι από το ιστορικό κέντρο της πόλης έως το σύγχρονο αθλητικό μας κέντρο, μέσα σε μόλις 5 χλμ. γεμάτα φυσική ομορφιά.

Αγώνας Δρόμου 5.000μέτρων – Ώρα εκκίνησης: 20:00 

Συνοπτική περιγραφή της διαδρομής: Η εκκίνηση και αυτού του αγώνα δίνεται στην αψίδα που θα είναι στημένη στην Πλατεία Μάρκου Μπότσαρη, στο κέντρο της πόλεως. Η συνέχεια γίνεται σε κεντρικούς δρόμους, με τερματισμό την Πλατεία Μάρκου Μπότσαρη. Μια πιο σύντομη αλλά εξίσου εντυπωσιακή διαδρομή περνώντας από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Αγώνας Δρόμου 1.000 μέτρων – Ώρα εκκίνησης: 19:30 

Απευθύνεται σε παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου, με εκκίνηση στις 19:30 και 19:45 αντίστοιχα και ΑΜΕΑ με τους συνοδούς τους. Είναι η τέλεια ευκαιρία για τους μικρούς μας φίλους να νιώσουν τη χαρά του αθλητισμού σε μια ασφαλή και φωτισμένη διαδρομή.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ – ΕΠΑΘΛΑ

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί μετάλλιο. Κύπελλα θα απονεμηθούν στους  τρεις πρώτους αθλητές και στις τρεις πρώτες αθλήτριες των τριών διαδρομών.
ΠΑΡΟΧΕΣ

Στους συμμετέχοντες των 10.000μ  θα δοθούν :

Τεχνικό T-Shirt

Aριθμός εγγραφής (Bib) με γραμμένο και το ονοματεπώνυμο.

Chip χρονομέτρησης.

Αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής.

Δώρα χορηγών.

Στο κέντρο εγγραφών της διοργάνωσης  θα υπάρχει χώρος όπου θα μπορούν οι αθλητές να αφήνουν τα προσωπικά τους είδη και να τα παραλαμβάνουν στον τερματισμό.

Νερό – Μπανάνα στη διαδρομή και κατά τη λήξη του αγώνα.

Στους συμμετέχοντες των 5.000μ  θα δοθούν :

Τεχνικό T-Shirt

Aριθμός εγγραφής (Bib).

Chip χρονομέτρησης.

Αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής.

Δώρα χορηγών.

Στο κέντρο εγγραφών της διοργάνωσης θα υπάρχει χώρος όπου θα μπορούν οι αθλητές να αφήνουν τα προσωπικά τους είδη και να τα παραλαμβάνουν στον τερματισμό.

Νερό στη διαδρομή και κατά τη λήξη του αγώνα νερό και μπανάνα.

Στους συμμετέχοντες στον αγώνα δρόμου για παιδιά Δημοτικού-Γυμνασίου θα δοθούν :

T-Shirt

Aριθμός εγγραφής (Bib).

Αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής.

Δώρα χορηγών.

Στα κέντρο εγγραφών της διοργάνωσης θα υπάρχει χώρος όπου θα μπορούν οι αθλητές να αφήνουν τα προσωπικά τους είδη και να τα παραλαμβάνουν στον τερματισμό.

Πηγή: www.starsports.gr