Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

Άψογο και φέτος το Basketball Is Life (Φωτορεπορτάζ)



 

 

 

 

Εξαιρετική η διοργάνωση του 5ου τουρνουά 3on3 Basketball Is Life (23-25 Αυγούστου) στο γήπεδο του γυμνασίου Καρπενησίου. Διοργανώτρια ήταν η Π.Α.Κ. με υπεύθυνη του τουρνουά την προπονήτρια της Κατερίνα Μπαλωμένου και συνδιοργανωτές οι: Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και Δήμος Καρπενησίου, ενώ έγινε υπό την αιγίδα της ΕΟΚ.

Συμμετείχαν 9 ομάδες στην κατηγορία ανδρών και 5 στην κατηγορία Κ18, μεταξύ αυτών και εκτός Ευρυτανίας.

Στην κατηγορία ανδρών η Drink Team με τους: Αποστόλη Νούλα, Μανώλη Κάππα, Παναγιώτη Κατσαρό και Χρυσόστομο Λιάπη κέρδισε στον μεγάλο τελικό τους Hawk Tuah των: Θωμά Σταμούλη, Γιάννη Κοκοτίνη, Κώστα Κελεσίδη και Γεράσιμου Ανδρέου.

Στην 3η θέση έφτασαν οι Κονιόρδοι (Θοδωρής Τάκης, Σπύρος Οικονόμου, Γιώργος Καραθάνος και Βασίλης Τσολάκης) και στην 4η τα Λυκόγουρνα (Γιώργος Μπούρχας, Βάιος Τσανής, Χρονάς Ασημάκης, Θεοφάνης Γαλανός). «Άτυχοι» οι The Winners των: Δημήτρη Ζλατίνη, Γιώργου Ασημάκη, Αλέξανδρου Μπακατσιά και Πάρη Πασσά, που έχασαν την πρόκριση στα ημιτελικά για έναν πόντο στην τριπλή ισοβαθμία.

Στην κατηγορία Κ18 πρώτευσαν οι Bloomers των: Παναγιώτη Ρουμελιώτη, Χρήστου Αναγνώστου και Άγγελου Κωστή, ενώ δεύτεροι ήταν οι Milwaukee Bucks των: Γιάννη Διώτη, Δημήτρη Κουτσοκώστα, Παναγιώτη Γεωργαλή και Νίκου Καρέτσου. Χάλκινο για τις Οροσειρές (Ζαχαρίας Βαρελάς, Κωνσταντίνος Νταής, Μύρωνας Μπουμπουρής, Παναγιώτης Μπεχλιούλης).

Νικητής στο Skill Challenge ήταν ο Παναγιώτης Γεωργαλής και στον διαγωνισμό τριπόντων ο Θοδωρής Τάκης.

Απονομές έκαναν ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας Άρης Τασιός, ο Αντιδήμαρχος για θέματα αθλητισμού Δήμου Καρπενησίου Γιάννης Σκαρπής, o Ευρυτάνας υπεύθυνος του γραφείου τύπου και επικοινωνίας της Fiba Europe Σάκης Κοντός (Με καταγωγή από Ψιανά και Άγιο Ανδρέα), καθώς και ο ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Καρπενησίου και χορηγός επικοινωνίας Δημήτρης Κολλημένος.

Σε μια αρκετά αξιέπαινη κίνηση η διοργανώτρια Κατερίνα Μπαλωμένου βράβευσε τον χάλκινο Πανελληνιονίκη κολύμβησης Άγγελο Κωστή, που μάλιστα έδειξε και τις μπασκετικές ικανότητες, κατακτώντας την πρωτιά στους εφήβους. 

 


 

























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος