Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

Το πρωί ποδοβόλεϊ και το απόγευμα καφές στο Καρπενήσι


Το απόγευμα έδωσε ρεπό για ξεκούραση, ενώ οι παίκτες βρήκαν την ευκαιρία να κατεβούν από το ξενοδοχείο στο Καρπενήσι ξεφεύγοντας λίγο από τη ρουτίνα των καθημερινών προπονήσεων. Όλοι τους κάνουν για πρώτη φορά προετοιμασία στο Καρπενήσι, καθώς δεν ήταν κανένας στο ρόστερ της σεζόν 2020-21 που είχε κάνει για τελευταία φορά εκεί προετοιμασία η τοπική ομάδα. Για καφέ στην πόλη κατέβηκε και ο Ρενέ Πομς με τους συνεργάτες τους. Στο Καρπενήσι ο ΠΑΣ έχει συμπάθειες, γιατί από το 2013 μέχρι το 2020 έκανε εκεί προετοιμασία, αλλά και πολλοί κάτοικοι της περιοχής σπούδασαν στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και έχουν συμπάθειες προς τον ΠΑΣ.
Η χθεσινή πρωινή προπόνηση είχε πιο χαλαρούς ρυθμούς μετά την πίεση των τελευταίων ημερών, με ποδοβόλεϊ και άλλες ασκήσεις και παιχνίδια. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν πάλι οι Αθανασίου και Καφενζής. Σήμερα θα αρχίσουν πάλι τα…. βάσανα με διπλές προπονήσεις, πρωί και απόγευμα. Ο Πομς ετοιμάζει την ομάδα και για το δεύτερο φιλικό με τον Παναιτωλικό που θα γίνει την Κυριακή στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό. Αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο τον Αυστριακό τεχνικό είναι να δει κατά πόσο βγαίνουν στο γήπεδο όσα γίνονται εκπαιδευτικά στις προπονήσεις. Και ασφαλώς το κυριακάτικο παιχνίδι είναι πολύ δυνατό τεστ για τον ΠΑΣ, καθώς ο Παναιτωλικός είναι μια κατηγορία παραπάνω και βρίσκεται στο τελικό στάδιο προετοιμασίας, αφού στις 17 Αυγούστου θα μπει στη μάχη του πρωταθλήματος.
Στα μεταγραφικά εξακολουθεί να υπάρχει στασιμότητα και η ομάδα εξακολουθεί να παραμένει με 16 επαγγελματίες και 7 ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές. Είναι άγνωστο πόσο θα τραβήξει έτσι αυτή η κατάσταση και τι είδους σχεδιασμός υπάρχει για τη νέα σεζόν.

Από την έντυπη έκδοση του “Ηπειρωτικού Αγώνα”