Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Τελευταίες προπονήσεις στο Καρπενήσι για τον ΠΑΣ και επιστροφή μετά το φιλικό με το Αιγάλεω


Διπλή προπόνηση έχουν την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα. Το πρωί μετά την προθέρμανση ακολούθησε δουλειά στο passing game και στη συνέχεια έγινε παιχνίδι ανάπτυξης. Στο τέλος πραγματοποιήθηκε παιχνίδι 5 έναν 5  στο οποίο δεν έλαβαν μέρος οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο φιλικό με τον Παναιτωλικό, αφού είχαν ήδη επιβαρυνθεί με μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Προπόνηση θα γίνει και πάλι το απόγευμα, όπου οι παίκτες θα δουλέψουν και πάλι σε εντατικούς ρυθμούς.

Το πρόγραμμα της ομάδας στο Καρπενήσι περιλαμβάνει μία τελευταία προπόνηση την Τετάρτη το πρωί, όπου θα γίνει πάλι ένα χαλάρωμα σε συνδυασμό με δουλειά στις στατικές φάσεις και το φιλικό με το Αιγάλεω θα διεξαχθεί στις 5 το απόγευμα. Αμέσως μετά η ομάδα επιστρέφει στη βάση της στα Ιωάννινα, όπου θα συνεχίσει τις προπονήσεις, ενώ έχει προγραμματίσει κι άλλα ενδιαφέροντα φιλικά με πιο δυνατά αυτά που θα γίνουν με Κηφισιά και Παναχαϊκή σε Αθήνα και Πάτρα αντίστοιχα.

Το φιλικό τεστ προετοιμασίας με το Αιγάλεω θα σας το μεταδώσει από το Καρπενήσι ο ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM 104,3 , ενώ θα υπάρχει και μετάδοση μέσω internet. Επίσης, θα μπορέσετε να δείτε μετά το τέλος του ματς τα στιγμιότυπα από το κανάλι μας στο youtube.

Πηγή: super-fm.gr