Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

Οι νέες αποδόσεις για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας!


Η επιθετική μετεγγραφική πολιτική της Μονακό είναι μόνο ένα κομμάτι από το φετινό μοτίβο φιλοδοξιών στην Ευρωλίγκα. Τα φαβορί, σχεδόν δύο μήνες πριν το τζάμπολ και μέρες μόνο την έναρξη της προετοιμασίας τους φανερώνονται, με το στοίχημα να μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Η επίσημη ανακοίνωση της μετακίνησης του Φουρκάν Κορκμάζ στη Μονακό, δημιουργεί νέα δεδομένα. Το κοινό εύλογα θα αναρωτηθεί αν ο Τούρκος σουτέρ κάνει επί της ουσίας τους Μονεγάσκους φαβορί για την πρώτη Ευρωλίγκα της ιστορίας τους. Ο πρώην παίκτης της Φιλαδέλφεια, άφησε την πολιτεία της Πενσυλβάνια για την Κυανή Ακτή και την επιστροφή στην Ευρωλίγκα, μετά τη φυγή του το καλοκαίρι του 2017. Η απόδοση της Μονακό για κατάκτηση είναι πλέον στο 7.00 στη Stoiximan. Κορκμάζ, Καλάθης και Παπαγιάννης, θα δυναμώσουν πολύ την ομάδα που όλο και γυροφέρνει τη γη της επαγγελίας τις δύο τελευταίες σεζόν.

-Οι αποδόσεις της Stoiximan για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

Πρώτα φαβορί για κατάκτηση, παραμένουν οι φιναλίστ του Βερολίνου. Ο κάτοχος του τροπαίου Παναθηναϊκός, θα ανταμείψει με απόδοση 5.00 το ποντάρισμα, όπως και η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «πράσινοι» δεν άλλαξαν πολλά στο ρόστερ, εν αντιθέσει με τους «Μερένγκες» που θα εμφανιστούν με κάμποσες διαφοροποιήσεις στο παρκέ.

Με τον Σάσα Βεζένκοφ να αφήνει την Καλιφόρνια για το Φάληρο, ο Ολυμπιακός που ούτως ή άλλως είναι επί τρία σερί χρόνια (με ή χωρίς τον Βούλγαρο) σε τροχιά τροπαίου, θα επιχειρήσει το ίδιο και φέτος, με απόδοση 6.00 στη Stoiximan για κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

Με απόδοση 7.00, ίδια με τη Μονακό, κινείται πριν το ξεκίνημα της σεζόν και η Φενέρμπαχτσε, που μην ξεχνάμε πως επέστρεψε πέρυσι στο Final 4, το πρώτο της μετά-Ομπράντοβιτς εποχής.

Η Μπαρτσελόνα του άψητου στην Ευρωλίγκα Χοάν Πεναρόγια, έχει απόδοση 8.00 και κάπου εκεί τα φαβορί σταματούν. Η Αναντολού Εφές, δυνάμωσε πολύ με τον Τζόρνταν Νουόρα, ωστόσο η απόδοσή της είναι στο 20.00, ενώ της Αρμάνι Μιλάνο είναι στο 22.00.

-Οι αποδόσεις της Stoiximan για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

Η Ευρωλίγκα ξεκινάει στις 03 Οκτωβρίου.  Στη Stoiximan θα υπάρχουν διαρκώς προγράμματα ανταμοιβής Mission με έπαθλο καθώς και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς, πολλά εκ των οποίων αποκλειστικά.

*​21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις