Σάββατο 17 Αυγούστου 2024

Επαγγελματίας στον ΠΑΣ Λαμία ο Κωνσταντίνος Γυφτομήτρος


Το project της Λαμίας τη φετινή σεζόν άλλαξε, ο Μαρίνος Σατσιάς τους έδωσε την ευκαιρία και έτσι πέντε νέα παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου υπέγραψαν-υπογράφουν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο έχοντας μάλιστα και απευθείας ενεργό ρόλο στο ροτέισον της ομάδας.

Μια εξέλιξη την οποία σαφώς και περιμέναμε αφού από την πρώτη κιόλας προπόνηση της ομάδας, περισσότερα από 10 παιδιά των ακαδημιών συμμετείχαν, κάτι το οποίο προμήνυε αρκετά επαγγελματικά συμβόλαια για τα τρια παιδιά που το τεχνικό επιτελείο θα έκρινε ότι το αξίζουν.

Με κάθε επισημότητα λοιπόν, οι Κωνσταντίνος Γυφτομήτρος, Ραφαήλ Μαργαρίτης και Δημήτρης Τσιάκας λογίζονται ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, έχοντας ήδη επιλέξει και τους αριθμούς στις φανέλες τους. Ο Γυφτομήτρος θα αγωνίζεται με το “41” ο Μαργαρίτης με το “44” και ο Τσιάκας με τον αριθμό “70“.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες επαγγελματικό συμβόλαιο αναμένεται να υπογράψει και ο Λεωνίδας Νικολόπουλος ο οποίος επίσης άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας!

Από χθες συμπεριλήφθηκαν κανονικά στο υπόλοιπο ρόστερ από το επίσημο site της Super League όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στην φωτογραφία (με κλικ οδηγείστε στην σελίδα της Super League)

Μάλιστα ο Τσιάκας γίνεται ο δεύτερος νεαρότερος επαγγελματίας της Λαμίας σε επίπεδο Super League αφού υπέγραψε συμβόλαιο σε ηλικία 16 ετών, 11 μηνών και 29 ημερών!

Ο Νίκος Τρόπουλος είναι ο νεότερος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της Λαμίας, υπογράφοντας σε ηλικία 16 χρονών, 6 μηνών και 10 ημερών το καλοκαίρι του 2001, και 3ος πλέον ο Κώστας Νικολόπουλος ο οποίος είχε γίνει επαγγελματίας το καλοκαίρι του 2019 σε ηλικία 17 ετών, 1 μήνα και 14 ημερών! Τέταρτος ο Κωνσταντίνος Γυφτομήτρος σε ηλικία 17 ετών, 7 μηνών και 7 ημερών!

 

Πηγή: www.lamiara.gr