Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

Βράβευση αθλητών από τον φιλανθρωπικό σύλλογο "Μαζί για τον συνάνθρωπο"


Υπέροχη η  βραδιά στο κατάμεστο από κόσμο κήπο του Κέντρου kASMIR  στο Καρπενήσι με μουσική sixtys.
Μια βραδιά τιμητικών διακρίσεων σε Ευρυτανοπουλα  που έχουν διακριθεί στον αθλητισμό!!
Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Συλλόγου ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ κ Μαιρη Καλλιάνη ευχαρίστησε τους παρευρισκομενους για την παρουσία τους και την στήριξη τους σε κάθε προσπάθεια προκειμένου να ανταποκριθουμε όπως είπε στο Κοινωνικό μας έργο.
Σήμερα τόνισε είναι μια ιδιαίτερη εκδήλωση για εμάς που παράλληλα με την 33η Ολυμπιάδα αποφασίσαμε να τιμήσουμε Ευρυτάνες αθλητές που επί σειρά ετών διακρίνονται στο αγώνισμα τους ,στους οποίους δεν δόθηκε η ευκαιρία να παρευρεθούν στη φετινή Ολυμπιάδα.
Συνεχίζοντας ανέφερε ότι < Η ση.ερινή εκδήλωση έχει σκοπό την προμήθεια σχολικών ειδών που θα διατεθούν σε μαθητές ευαλωτων οικογενειών.
Επίσης Ευχαρίστησε και τόνισε οτι αυτο ειναι εθελοντισμός... ιδιαίτερα την οικογένεια Κολλημένου για την προσφορά των οπτιακουστικων και τον DG κ. Γαλανή Σπύρο που προσφέρθηκε αφιλοκερδώς για την Μουσική κάλυψη.
Βραβεύτηκαν οι αθλητές : Δημήτρης Ελευθερίου, Σεμέλη Ζαρμακούπη,Ματίνα Νουμά και η μαθήτρια Ιωάννα Μπακατσια.
( εκτενέστερο ρεπορτάζ,για τον κάθε αθλητή σε επόμενη ανάρτηση)
Μας τίμησαν με την παρουσία τους οι:βουλευτης Ευρυτανίας κ Τζινα Οικονομου, ο Στρατηγός κ Νίκος Μηλιωρίτσας, ο Αντιπεριφερειαρχης Ευρυτανίας κ.Αρης Τασιός, η Αντιδήμαρχος Καρπενησίου  κ Χριστίνα Σβερώνη, ο πρ.Δήμαρχος Καρπενησίου. Νίκος Σουλιώτης,η περιφερειακη Σύμβουλος κ.Κατερινα Καλαντζή.