Σάββατο 10 Αυγούστου 2024

Mission με Super έπαθλο* από τη Stoiximan στον τελικό του Ολυμπιακού Τουρνουά μπάσκετ


Οι διοργανωτές και πάντα υποψήφιοι για μετάλλιο Γάλλοι παίζουν απέναντι σε μία από τις πιο δυνατές (στα χαρτιά) ΗΠΑ όλων των εποχών. Ο τελικός του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων γίνεται στοιχηματική υπόθεση με τη Stoiximan να προσφέρει super έπαθλο*.

Super Έπαθλο* από τη Stoiximan στον τελικό του Ολυμπιακού Τουρνουά Μπάσκετ.

Οι ΗΠΑ έκαναν αμάν και πως να καταβάλουν τη Σερβία. Το ατομικό τους ταλέντο τους έσωσε, συνδυαστικά με την κούραση που ένιωσαν οι Σέρβοι στην 4η περίοδο, σε έναν ημιτελικό με γκρίνια για τη διαιτησία.

Το ό,τι οι Αμερικανοί δεν ήταν σαρωτικοί σε αυτόν τον αγωνα, δεν σημαίνει και πως δεν παραμένουν το πανίσχυρο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στο Παρίσι.

Οι Γάλλοι που προβλημάτισαν στο ξεκίνημα του τουρνουά, με δύο νίκες άκρως επιβλητικές κόντρα στα φαβορί για μετάλλιο, Καναδά και Γερμανία, βρέθηκαν στον τελικό, μπροστά στο κοινό τους για να πάρουν ένα ακόμα μετάλλιο. Μπορούν άραγε να φέρουν προ εκπλήξεων την ομάδα του Στιβ Κερ;

-Δες όλα τα διαθέσιμα Mission από τη Stoiximan εδώ!

Η Αθήνα ήταν η τελευταία πόλη που είδε τους Αμερικανούς να μην κατακτούν χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Έκτοτε, σε Πεκίνο, Λονδίνο, Ρίο ντε Τζανέιρο και Τόκιο η κατάληξη ήταν πανηγυρική. Η Γαλλία, θέλει να το αλλάξει αυτό, απαλλαγμένη μάλλον από το άγχος, από τη στιγμή που εξασφάλισε το 4o της μετάλλιο σε Ολυμπιακό Τουρνουά.

Πέρα από το πρόγραμμα ανταμοιβής Mission και το Master που πάνε πακέτο με τον τελικό του Community Shield, στη Stoiximan μπορείς εξερευνήσεις μια φανταστική ενότητα, αυτή των ειδικών στοιχημάτων.

Εδώ, μερικά παραδείγματα:

- Ομαδικά Λάθη

- Παίκτης με περισσότερους πόντους στον αγώνα

- Πόντοι H2H, πχ Τζέιμς εναντίον Ουεμπανιαμά

*​21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις