Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

Super έπαθλο* με Mission από τη Stoiximan στο Ολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ


Ο τελευταίος αγώνας του ομίλου έρχεται και η Ελλάδα ελπίζει σε πρόκριση με τη βοήθεια της τύχης. Οι στοιχηματικές επιλογές γίνονται δεκάδες, λίγο πριν τα νοκ-αουτ.

Super Έπαθλο* από τη Stoiximan στο Ολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ.

Ένα κακό πρώτο ημίχρονο κόστισε τελικά στην Ελλάδα, αφού η Ισπανία είχε για πολλοστή φορά τον τρόπο να μας κερδίσει. Με δύο ήττες σε δύο αγώνες, η Εθνική μας δεν ορίζει τις τύχες της και οφείλει να κερδίσει τους Αυστραλούς, ιδανικά με καλή διαφορά. Σε θετικό σενάριο, περνάει ακόμα και ως δεύτερη σε τριπλή ισοβαθμία.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι με 30.5 πόντους ο πρώτος σκόρερ του τουρνουά κι ο παίκτης από τον οποίο θα υπαρξουν οι μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Super Ενισχυμένη απόδοση: Γιάννης Αντετοκούνμπο 34+ πόντοι 3.95 από 3.30

Οι 27 πόντοι που έβαλε με την Ισπανία δείχνουν το δρόμο, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Τολιόπουλος, που με 14 δικούς του, έδειξε πως μπορεί να πάει ακόμα πιο ψηλά κόντρα στα «καγκουρό», είτε με δικές του πρωτοβουλίες είτε με τη δημιουργία των συμπαικτών του.

Ενισχυμένη απόδοση: Νικ Καλάθης 9+ ασίστ 4.00 από 3.70.

Ο αγώνας με την Αυστραλία γίνεται στις 2 Αυγούστου, στις 14:30. Μεταξύ των τριών σεναρίων πρόκρισης, τα δύο αφορούν στο να είναι μία από τις καλύτερες τρίτες των ομίλων και το άλλο την περνάει ως 2η, σε τριπλή ισοβαθμία. Σε αυτό, θα πρέπει να νικήσει με 10 ή 10+ την Αυστραλία κι ο Καναδάς να νικήσει την Ισπανία. 

Τα ειδικά στοιχήματα που δίνει η Stoiximan έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Ενδεικτικά:

- Πρώτος πόντος στον αγώνα (Βολή/Δίποντο/Τρίποντο)

- Τελευταίος πόντος στον αγώνα (Βολή/Δίποντο/Τρίποντο)

- Σύνολο πόντων, ριμπάουντ και κλεψιμάτων Ο/U ανά παίκτη

Οι δύο χώρες παίζουν για 3η φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Το 1996 στην Ατλάντα οι Boomers διέλυσαν την Ελλάδα με σκορ 103-62, ενώ στο Ελληνικό, τον Αύγουστο του 2004 η Επίσημη Αγαπημένη νίκησε με σκορ 76-54.

*​21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις