Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Πρόεδρος εκ νέου της ΕΟΚ ο Βαγγέλης Λιόλιος με 77%


Πραγματοποιήθηκαν σήμερα (15/9) η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές της ΕΟΚ με τα 800 περίπου σωματεία σε όλη την επικράτεια να ψηφίζουν ηλεκτρονικά και τον Βαγγέλη Λιόλιο να επανεκλέγεται πρόεδρος με το εντυπωσιακό 77%.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος διατήρησε την προεδρία της Ομοσπονδίας, αλλά και τη θέση του εκπροσώπου της στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, όπως προέκυψε μετά από την εκλογική διαδικασία.

Ο επικεφαλής της ΕΟΚ διατήρησε τη θέση του και επικράτησε με ποσοστό 77%. Ο Παναγιώτης Φασούλας έμεινε εκτός του διοικητικού συμβουλίου, καθώς δεν έπιασε το όριο του 25%.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος συγκέντρωσε 565 ψήφους, έναντι 172 του Παναγιώτη Φασούλα, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 77-23%.

Εκλέγονται, εκτός από τον πρόεδρο Βαγγέλη Λιόλιο, σύμβουλοι οι Δήμος Ντικούδης, Γιάννης Ηλιόπουλος, Τάσος Δελημπαλταδάκης, Βασίλης Ντάκουρης, Λάμπρος Τάκης, Αγγελος Παπανικολάου, Κωστής Ζομπανάκης, Γιάννης Τσουμής, Δημήτρης Ευαγγέλου, Μπάμπης Μαρκάκης, Χρήστος Βασιλειάδης και Γιάννης Μπουρούσης και οι πέντε γυναίκες, Αννυ Κωνσταντινίδου, Τριανταφυλλιά Δασκαλάκη, Ελισάβετ Φάσουρα – Χατζηαγγελή, Αναστασία Μπούρκα και Νικολίτσα Κωστοπούλου.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα των εκλογών

Πηγή: www.sterebasket.gr