Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Χάλκινος ο Μαυραγάνης της ΑΛΑΚ στη Ζάκυνθο


Νίκος Ντουφεκιάς,  Βαγγέλης Μαυραγάνης και Θάνος Παχής εκπροσώπησαν την ΑΛΑΚ στη Ζάκυνθο και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift. Μάλιστα ο Βαγγέλης Μαυραγάνης έφτασε στην 3η θέση της κατηγόριας του. Νίκος Ντουφεκιάς και Θάνος Παχής κατέλαβαν την 5η και την 6η θέση αντίστοιχα στην κατηγορία τους.

Ο Στάθης Φέγγος, Προέδρος της ΑΛΑΚ αναφέρει: "Επιστροφή από την όμορφη Ζάκυνθο και οι 3 αθλητές μας τα πήγαν πολύ καλά και στις 3 κατηγορίες.
Στην DRIFT1 ο Nikos Doufekias ξεκίνησε ιδανικά τον αγώνα με την 3η καλύτερη βαθμολογία στα μονά βαθμολογημένα και πέρασε αυτόματα στην οχτάδα. Εκεί όμως το σασμάν είχε άλλη άποψη και στην δεύτερη μάχη τον πρόδωσε αφήνοντας τον στην 5η θέση μη μπορώντας να διεκδικήσει θέση στο βάθρο
Στην DRIFT2 ο Βαγγέλης ο Μαυραγάνης τα πήγε εξαιρετικά και κατάφερε με πολύ καλή οδήγηση να σκαρφαλώσει στην 3η θέση 🥉 και στο βάθρο νικώντας στον μικρό τελικό.Η πρώτη φορά  του Βαγγέλη στην DRIFT2 συνδυάστηκε με κύπελλο🏆
Στην DRIFT3 ο Thanos Paxis ξεκίνησε μουδιασμένα τα μονά βαθμολογημένα με την 14η θέση αλλά με πολύ καλή οδήγηση στα διπλά κατάφερε και πήρε την πολύ τιμητική 6η θέση!!!
Μπράβο σε όλους και στις ομάδες που ακολουθούν.👏👏👏"