Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του αθλητή του ΟΑΚΑ Αντώνη Ζαμπέλη στο Καρπενήσι. Ξεκινούν οι ακαδημίες του στίβου


Ολοκληρώθηκε η προπόνηση του αθλητή του ΟΑΚΑ Αντώνη Ζαμπέλη στο Καρπενήσι, που συμμετείχε σε προετοιμασία του ΣΕΓΑΣ, με τους αθλητές της κατηγορίας Κ18, που έχουν διακριθεί πανελλαδικά. 

 Πρόκειται για μία σημαντική προσπάθεια της Ομοσπονδίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια και τον δήμο Καρπενησίου που βοηθούν τους αθλητές να βελτιωθούν και τους προπονητές να επιμορφωθούν, καθώς καθημερινά γίνονταν διαλέξεις για προπονητικά θέματα.

Στο Καρπενήσι ταξίδεψε και ο προπονητής του συλλόγου Βασίλης Ζαμπέλης, ο οποίος δήλωσε πολύ ευχαριστημένος για την παρουσία του σ' αυτήν την προετοιμασία, ευχαριστώντας τους διοργανωτές Θεοδωρίδη Δημήτρη και Κωνσταντίνα Κεφαλά για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν.

Τέλος, η νέα χρονιά για τον κλασικό αθλητισμό στην Αίγινα ξεκινά στις 9 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα τα νήπια Τρίτη και Πέμπτη από 17.30 έως18.30. Α' και Β' Δημοτικού τάξη Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή από 17.30 έως 18.30. Γ', Δ'. Ε' και ΣΤ τάξη καθημερινά εκτός Τρίτης από 18:30 έως 19:30. Όλοι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, στρατιωτικές σχολές, ΤΕΦΑΑ και η αγωνιστική ομάδα τις ώρες προπόνησης τις κανονίζουν με τον προπονητή.

Πηγή:  www.aeginaportal.gr