Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Υποτροφία στην ομάδα μπάσκετ του Άτλαντα


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (9/9) στη Χαλκίδα η 8η διοργάνωση των Stereabasket Awards, μια εκδήλωση-σταθμός για το μπάσκετ της Στερεάς Ελλάδας, που άφησε φέτος το δικό της ξεχωριστό αποτύπωμα.

Κι αυτό, γιατί εκτός από τις βραβεύσεις σε τιμώμενα πρόσωπα, που φέτος μας έκαναν την τιμή να βρίσκονται μαζί μας ο Νίκος Χατζηβρέττας και ο Κώστας Τσαρτσαρής, όπως για 3η συνεχόμενη χρονιά και ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος, υπήρξε η καθιερωμένη συζήτηση που φέτος συντόνισαν οι Βασίλης Σκουντής και Γιάννης Ντεντόπουλος, με τους Χατζηβρέττα, Τσαρτσαρή και Γιώργο Αγγέλου να αναλύουν το κεφάλαιο ακαδημίες μπάσκετ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται!

Μέσα από μια συζήτηση περίπου 40′ που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον, τα μηνύματα που πήραν όλοι όσοι βρέθηκαν στην κατάμεστη αίθουσα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ήταν αν μη τι άλλο ηχηρά, με τους 3 καλεσμένους να αναλύουν, στο μέτρο του δυνατού, τις θετικές και αρνητικές επιδράσεις στα νεαρά παιδιά.

Παράλληλα, τo Stereabasket σε συνεργασία με τους Δήμους όλης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, πρόσφερε 10 υποτροφίες σε προπονητές ομάδων ακαδημιών, οι οποίες θα χρηματοδοτηθούν από τους αντίστοιχους Δήμους! Τυχεροί της κλήρωσης, ήταν οι οι ΠΑΠΕΛ, Γ.Σ. Αυλίδας (Δήμου Χαλκίδας), Α.Σ. Καρυστίας (Δήμου Καρύστου), Ακαδημία Ιστιαίας (Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού), Κάδμος, Γ.Ε. Θηβών (Δήμου Θήβας), Λοκρός (Δήμου Λοκρών), Πρωτέας Λαμίας (Δήμου Λαμίας), Γ.Σ. Ιτέας (Δήμου Φωκίδας), Άτλας Καρπενησίου (Δήμου Καρπενησίου).

Η φετινή εκδήλωση όμως, ήταν αφιερωμένη πάνω απ’ όλα στον Παναγιώτη Τσότσο που έφυγε από τη ζωή πριν από 10 χρόνια. Οι Βαγγέλης Αγγέλου και Νίκος Σταμέλος συμπαίκτες του Παναγιώτη, μίλησαν για εκείνον, συγκινώντας τον κόσμο, καθώς έφεραν στην επιφάνεια άγνωστες στιγμές, ενώ θύμισαν σε όλους τι ακριβώς ήταν ο Παναγιώτης. Η σύζυγός του Δέσποινα, οι δύο κόρες του και ο αδερφός του Βασίλης, ήταν εκεί, τιμώντας με τη σειρά τους έναν υπέροχο άνθρωπο!

Παράλληλα, έγιναν οι βραβεύσεις όλων όσων διακρίθηκαν την περασμένη αγωνιστική περίοδο στα πρωταθλήματα υποδομής της Ένωσης, ενώ το φετινό βραβείο ”Ραφαήλ Σκεμπές” απονεμήθηκε στον Νίκο Παπούλια.

Επίσης, τιμήθηκε ο δρομέας Χρήστος Γουβαϊλης, ως ο μόνος δρομέας της Περιφέρειας, που τερμάτισε στο ”Σπάρταθλον”’.

Σε νεότερη ανάρτηση θα ακολουθήσουν photo album από τη φετινή εκδήλωση.

Πηγή: www.stereabasket.gr