Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Μπασκετικές Προβλέψεις(11/10)

 

Αγαπητοί αναγνώστες κι αναγνώστριες συνεχίζουμε την περιήγησή μας στα παρκέ της Ευρωλίγκα, έχοντας ξεκινήσει επιτυχημένα την περασμένη εβδομάδα. Η ανάλυση μας αφορά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρις.
 
Σημαντικά ενισχυμένος εμφανίζεται ο Ολυμπιακός ενόψει της νέας σεζόν, μετά την απόκτηση των Φουρνιέ, Ντόρσεϊ, Βεζένκοφ και Βιλντόζα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή η ομάδα του κόουτς Μπαρτζώκα προσπαθεί να βρει ρόλους και συνεργασίες εντός γηπέδου σε συνδυασμό με τις απουσίες των Φαλ και Μιλουτίνοφ, λόγω τραυματισμών. Ο Φαλ επέστρεψε σε ρυθμό προπονήσεων, είναι όμως ανέτοιμος να πάρει χρόνο συμμετοχής. Με ίωση ταλαιπωρούνται οι Μακίσικ και Πετρούσεφ, αναμένεται όμως να αγωνιστούν κανονικά στο παιχνίδι. Οι Πειραιώτες θέλουν τη νίκη για να επανέλθουν, μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τη Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη.
 
Η Ζαλγκίρις ξεκίνησε με πειστική εμφάνιση τις υποχρεώσεις της απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Οι Λιθουανοί ήταν σαφώς ανώτεροι σε άμυνα κι επίθεση των Καταλανών, παίρνοντας μια σχετικά εύκολη νίκη. Το σύνολο του κόουτς Τρινκιέρι είναι ιδιαίτερα μαχητικό, δείχνοντας ότι θα παλέψει για ότι καλύτερο στη φετινή διοργάνωση. Εκτός ο Μάνεκ με τραυματισμό.
Αναμένεται ενδιαφέρον αγώνας με τον Ολυμπιακό,έστω κι ανέτοιμο , να έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.
 

 
 

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας(stokourbeti.gr)