Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

Οι διοργανωτές για το 3ο Karpenissi Trail


‼️ #2η ημέρα του 3ου Karpenissi Trail, ξεκινώντας από νωρίς το πρωί, ο καιρός ήταν μαζί μας, και έτσι οι αγώνες κύλησαν ομαλά, με κατάλληλη δροσιά για τρέξιμο.
Σχεδόν 200 αθλητές, έδωσαν γερά το παρόν, και «κατέκτησαν» την Καλιακούδα και το Μεγάλο Χωριό! Ο καθένας τους κατέκτησε μια προσωπική νίκη! 26km, 13 km και 6 km οι διαδρομές, με πλήθος εθελοντών στους σταθμούς να φροντίζουν για τον έγκαιρο ανεφοδιασμό!
Στο πέρας της διαδρομής, οι κυρίες του Μεγ. Χωριού πρόσφεραν απλόχερα χειροποίητες πίτες & εδέσματα για τους κουρασμένους αθλητές!
Οι αθλητές του βάθρου καταχειροκροτήθηκαν από πλήθος κόσμου, είτε συναθλητών είτε επισκεπτών!

💌 Το Karpenissi Trail δίνει πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους τους αθλητές, καθότι δεν φοβήθηκαν τον καιρό και έτρεξαν με τη ψυχή τους!
Μπράβο σας που κατακτήσατε τους στόχους σας! Ευχαριστούμε όσους δώσατε ευκαιρία για πρώτη φορά στον αγώνα μας, και ευχαριστούμε όσους μας προτιμούν για 2η ή και 3η χρονιά και μας τιμάτε με την συνεχή παρουσία σας!
🫶 Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε όμως και ένα μεγάλο Ευχαριστώ στους χορηγούς και τους εθελοντές μας, γιατί αυτοί είναι ουσιαστικά ο πυρήνας και το πνεύμα της διοργάνωσης!
📸 Το φωτογραφικό υλικό της διοργάνωσης θα ανέβει σύντομα στην ιστοσελίδα μας! Θα υπάρξει όμως και σχετική ενημέρωση στα social media! 

photo by @ioangkan