Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Μπασκετικές Προβλέψεις(4/10)

 

Αγαπητοί αναγνώστες κι αναγνώστριες το θέαμα αρχίζει και η στήλη του μπάσκετ είναι πάλι κοντά σας με νέα προγνωστικά, αναλύοντας τα παιχνίδια της Ευρωλίγκα. Ξεκινάμε με την αναμέτρηση μεταξύ της Παρί και του Ερυθρού Αστέρα.
 
Η Παρί είναι πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα στο επίπεδο αυτό. Οι νεόπλουτοι Παριζιάνοι κατέκτησαν πέρυσι το Γιούροκαπ και κέρδισαν τη θέση στη φετινή Ευρωλίγκα. Παρόλο που η ομάδα είναι οικονομικά εύρωστη, κινήθηκε μεστά στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Στην ουσία θα βασιστεί στον κορμό της περασμένης χρονιάς με λίγες προσθήκες. Η Παρί θα προσπαθήσει για το καλύτερο, χωρίς πάντως να έχει ιδιαίτερες βλέψεις στη διοργάνωση.
Ο Ερυθρός Αστέρας του κόουτς Σφαιρόπουλου εμφανίζεται ενισχυμένος ενόψει της νέας σεζόν. 
 
Οι Κάαναν, Μάκινταιρ, Κάλινιτς και Ντόμπριτς ήρθαν να πλαισιώσουν τους Τεόντοσιτς,Νέντοβιτς, Μπόλομποι και Γκεντράιτις δημιουργώντας έναν δυναμικό σύνολο ποιοτικών παικτών στη Σερβική ομάδα. Ο Ερυθρός Αστέρας θα έχει ως στόχο την είσοδο στη δεκάδα τη φετινή χρονιά, έτσι ώστε να συμμετάσχει στα πλέι οφ.
 
Οι γηπεδούχοι θα παίξουν με ενθουσιασμό και οι φιλοξενούμενοι με ποιότητα και εμπειρία. Όντας η πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα θα δώσουμε ένα προβάδισμα στους Σέρβους για την κατάκτηση της νίκης.

 
 

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας(stokourbeti.gr)