Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Ξεκίνημα με υπέροχο γκολ για τη Φεγγούλη


Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι ενόψει της νέας σεζόν, έδωσε ο Παναιτωλικός στο Emileon με αντίπαλο τον Ίκαρο Πετρωτού, αφήνοντας καλές εντυπώσεις και στο οποίο αναδείχτηκε νικητής με σκορ 4-2.

Οι δύο ομάδες έδειξαν αρετές αλλά και αδυναμίες σε αυτό το παιχνίδι, το οποίο ήταν αμφίρροπο σε όλη του τη διάρκεια, δικαιολογημένα λαμβάνοντας υπόψη ότι βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο στην προετοιμασία τους.

Τα «καναρίνια» προηγήθηκαν μόλις στο 2′ με αριστοτεχνική απευθείας εκτέλεση φάουλ της Αθηνάς Παρασκευής Φεγγούλη, η οποία έστειλε τη μπάλα στο αριστερό γάμα της εστίας της Πέττα. Ο Ίκαρος αντέδρασε και στο 18′ η Θανοπούλου με κοντινό πλασέ ισοφάρισε το σκορ. Οι δύο αντίπαλοι διεκδίκησαν κι άλλο γκολ στη διάρκεια του πρώτου μέρους, όμως δεν κατάφεραν σε αυτό το χρονικό διάστημα να βρουν δίχτυα για δεύτερη φορά.

Στην επανάληψη μπήκαν δυνατά και οι δύο, με αποτέλεσμα να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Στο 61′ η Ντίνα Παπαδημητρίου κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του Αγρινίου. Τρία λεπτά αργότερα, η Στέλλα Ντζάνη σκόραρε από κοντά, παίρνοντας το ριμπάουντ από απόκρουση της Πέττα, κάνοντας έτσι το 3-1. Ο Ίκαρος δεν κατέθεσε τα όπλα και στο 70′ η Έλενα Μούτσι εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα και με πλασέ νίκησε την εξαιρετική γκολκίπερ Σοφία Μπουιτράγκο, μειώνοντας σε 3-2. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε η Ευτυχία Σιαπλαούρα εξ επαφής στο 82′.

Παναιτωλικός (Θανάσης Τεγούσης): Μπουιτράγκο, Σιορίκη, Φ. Παπαδημητρίου, Τσίντζουρα, Γρομητσάρη, Σταυροπούλου, Φεγγούλη, Παπαϊωάννου, Κ. Παπαδημητρίου, Σιαπλαούρα, Ντζάνη. Αγωνίστηκαν και οι: Παναγιωτοπούλου, Τσιακμάκη, Θώδη, Κολοβού, Παπαγρίβα, Γιαννάκη, Αντωνοπούλου και Μουτεσίδη.

 Ίκαρος Πετρωτού (Ανέστης Δελδήμος): Πέττα, Ρούβαλη, Ε. Ράικου, Α. Ράικου, Βάτσικα, Γουρδούπη, Τσαραντάνη, Μούκα, Νικολοπούλου, Θανοπούλου, Γαλάνη. Αγωνίστηκαν και οι: Κωστοπούλου, Μούτσι και Δαραβέλια.

Πηγή: www.agriniara.gr