Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

Άψογο ντεμπούτο για τη Φεγγούλη στη Β' Εθνική

 



 
 
 
 
 
 
 
Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην Β΄εθνική κατηγορία η γυναικεία ομάδα του Παναιτωλικού, κερδίζοντας με σκόρ 2-0 τον Ατρόμητο Ζαρουχλέικων. Η ομάδα του Αγρινίου μπήκε πιο δυνατά, και πήρε προβάδισμα τερμάτων από το πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο είχε τις ευκαιρίες και δοκάρι με την Φεγγούλη, για να ανεβάσει τον δείκτη του σκόρ.
Στο 4΄ η Σταυροπούλου απέναντι από την Νταβατζή δεν καταφέρνει να την πλασάρει για να απαντήσουν οι φιλοξενούμενες με ένα πολύ δυνατό σούτ της Β. Λαζανά στο 12′ που αναγκάζει την Buitrago σε εντυπωσιακή απόκρουση.
Στο 34ο λεπτό η Ιόλη Σταυροπούλου με εντυπωσιακή προσπάθεια μπαίνει στην περιοχή από δεξιά και κάνει το διαγώνιο σούτ στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία της Νταβατζή για το 1-0.
Στο 43′ έγινε το 2-0 όταν η Κωνσταντίνα Παπαδημητρίου έκανε απο δεξιά το γύρισμα στην περιοχή και η Σαπλαούρα ψύχραιμα έκανε το κοντρόλ και με σούτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 45′ η Σταυροπούλου με πολύ καλό σούτ δεν αιφνιδιάζει την Νταβατζή που μπλοκάρει κρατώντας το 2-0 που είναι και σκόρ ημιχρόνου
Στο 52′ η Σταυροπούλου κάνει την ατομική προσπάθεια απο αριστερά και βγάζει συρτή σέντρα με την Γρομητσάρη να κάνει το σούτ πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι άουτ, ενώ στο 57′ χάνεται μεγάλη ευκαιρία με την Σαπλαούρα που φεύγει στην αντεπίθεση προλαβαίνει την Νταβατζή και την πλασάρει, η τελευταία αποκρούει, η μπάλα και πάλι στην Σαπλαούρα που σπάει πίσω στην Τζάνη η οποία κάνει κακό σούτ άουτ.
Στο 59′ η Γ. Λαζανά με δυνατή εκτέλεση φάουλ αναγκάζει την Buitrago αρχικά σε εντυπωσιακή απόκρουση και στη συνέχεια μαζεύει την μπάλα..
Στο 80′ σούτ της Τζουμερκιώτη περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι της Νταβατζή άουτ, και στην αντεπίθεση η Β. Λαζανά με εντυπωσιακή προσπάθεια και ψηλοκρεμαστό σούτ προσπαθεί να αιφνιδιάσει την Buitrago, αλλά η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ
Στο 82΄η Φεγγούλη κάνει την προσπάθεια από δεξιά και επιχειρεί σέντρα σούτ με την μπάλα να παίρνει φάλτσα καταλήγοντας στο δεξί δοκάρι της Νταβατζή και στην συνέχεια στρώνεται στην Σαπλαούρα που αιφνιδιάζεται και δεν καταφέρνει να πλασάρει σε κενή εστία.
Στο 86΄ η Β. Λαζανά απο δεξιά βρίσκει στην περιοχή την Κυριακού, αυτή κοντρολάρει ωραία και κάνει το σούτ αλλά η Buitrago δεν αιφνιδιάζεται και μπλοκάρει την μπάλα.

Παναιτωλικός (Θανάσης Τεγούσης): Buitrago, Γρομητσάρη (68′ Αυγέρη), Slendy, Φ. Παπαδημητρίου, Τσίντζουρα (83′ Σιορίκη), Σταυροπούλου, Κ. Παπαδημητρίου (68′ Τζουμερκιώτη), Φεγγούλη (89′ Κολοβού), Παπαιωάννου, Σαπλαούρα, Τζάνη (89′ Αποστολάκη)

Ατρόμητος Ζαρουχλέικων (Αλέκος Ψαλτάκης): Νταβατζή, Νεφέλη (48′ Μπούντα), Θοδωρή, Κουλουμπή (5′ λ.τ. Μπάρλα), Δαρβιρά, Ακαρέπη, Μέρτη (75′ Κορωνάκη), Γ. Λαζανά, Γαλάνη, Β. Λαζανά, Κυριακού.