Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024

To πρώτο clasico της σεζόν έρχεται στη Stoiximan με Master που μοιραζει 10.000€ σε μετρητά!


Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα προκαλούν κινητοποίηση σε όλο το ποδοσφαιρικό κοινό λόγω της αναμέτρησής τους για την 11η αγωνιστική της La Liga. Η κόντρα ανάμεσα στους Μερένγκες και τους Μπλαουγκράνα, καταφθάνει στη Stoiximan με Master!

Η αγωνιστική δράση μέσα στην εβδομάδα για την League Phase του Champions League περιέπλεξε τα δεδομένα αφού και τα δύο club έδειξαν σε τρομακτική κατάσταση. Η Ρεάλ ανέκαμψε από το 0-2 για να κερδίσει 5-2 τη Ντόρτμουντ, με χατ τρικ του Βινίσιους, την ώρα που η Μπαρτσελόνα κέρδιζε με χατ τρικ του Ραφίνια τη Μπάγερν 4-1, σταματώντας ένα αρνητικό σερί πολλών ετών.

Φυσικά, το παιχνίδι αυτό δεν χρειάζεται καμία ειδική ώθηση για να δημιουργήσει ρεύμα ενδιαφέροντος, αφού κάθε clasico έχει από μόνο του όλη την ποδοσφαιρική προσοχή.  

Ο συνάντηση αυτή έρχεται στη Stoiximan με Master, όπου παίζεις εντελώς δωρεάν* και διεκδικείς 10.000€ σε μετρητά! 

-Διεκδικείς 10.000€ σε μετρητά, εντελώς δωρεάν* στο Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα!

Τα ερωτήματα είναι: Ποιο θα είναι το ακριβές σκορ του αγώνα (στην κανονική διάρκεια)” και Ποιος παίκτης θα πετύχει το πρώτο γκολ στον αγώνα” (τα ερωτήματα εμφανίζονται έτσι ακριβώς, στο Derby Master στη σελίδα της Stoiximan).

-Διεκδικείς 10.000€ σε μετρητά, εντελώς δωρεάν* στο Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα!

Τελευταία επίσημη συνάντηση των δύο σπουδαιότερων συλλόγων του πλανήτη, ήταν την περασμένη άνοιξη, όταν η Βασίλισσα είχε κερδίσει με σκορ 3-2. Μεσολάβησε ωστόσο ένα φιλικό το καλοκαίρι, όπου η Μπαρτσελόνα νίκησε με σκορ 2-1.

*​21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις