Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2025

Στα ημιτελικά κυπέλλου η Δόξα Μασχολουρίου του Κατσίκα


Στο Μουζάκι "συγκρούστηκαν" την Τρίτη (4/2) η τοπική ΑΕΜ και η Δόξα Μασχολουρίου για την 3η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΚ 2024/25.

Μετά από ένα μεγάλο ντέρμπι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες η Δόξα Μασχολουρίου (Μέλος της είναι ο Χρήστος Κατσίκας με θητεία σε: Απεραντιακό, Αίολο και Άγραφα) πήρε τη νίκη (1-2) και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά του θεσμού.

Στο πρώτο μέρος σε ένα "βαρύ" τερέν κυριάρχησαν οι μονομαχίες στον χώρο της μεσαίας γραμμής και οι δυο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα χωρίς σκορ (0-0).

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 69ο λεπτό ο Τίκας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη - κόκκινη κάρτα.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα η Δόξα κέρδισε πέναλτι, ο Εκίζογλου το εκτέλεσε εύστοχα για το 0-1 στο 81'.

Ο Λόζος στο 84' σκόραρε για το 0-2 βάζοντας τις βάσεις για την τεράστια πρόκριση.

Στο 86ο λεπτό ο Ζήσης Ι. μείωσε στο τελικό 1-2 για την ΑΕΜ.

Σπουδαία επιτυχία για την ομάδα του Χρήστου Μπαντζιά που φέτος πραγματοποιεί απίθανη σεζόν.

 Πηγή: www.karditsasport.gr