Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2025

Υποτροφίες Stereabasket ”Παναγιώτης Τσότσος”: Το ”ευχαριστώ” των 10 προπονητών!


Οι υποτροφίες ”Παναγιώτης Τσότσος” που θέσπισαν τα Stereabasket Awards σε συνεργασία με τους Δήμους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας πραγματοποιήθηκαν από 4-8 Φεβρουαρίου, με τους 10 προπονητές να αποκομίζουν μοναδικές εμπειρίες παρακολουθώντας για 5 μέρες τις προπονήσεις της πρότυπης ακαδημίας ΔΕΚΑ του Νίκου Χατζηβρέττα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Οι προπονητές με κοινή τους ανακοίνωση, ευχαριστούν όσους συντέλεσαν στη διοργάνωση των υποτροφιών:

Κύριοι Δήμαρχοι,

Έλενα Βάκα (Χαλκίδας), Γιάννη Κοντζιά (Ιστιαίας-Αιδηψού), Λευτέρη Ραβιόλο (Καρύστου), Γιώργο Αναστασίου (Θήβας), Πανουργιά Παπαϊωάννου (Λαμίας), Παναγιώτη Ταγκάλη (Δελφών), Θανάση Ζεκεντέ (Λοκρών), Χρήστο Κακαβά (Καρπενησίου), 

με το παρόν θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που μας παρείχατε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε για 5 ημέρες το κορυφαίο πρόγραμμα καλαθοσφαίρισης της Ελλάδας ως αναφορά της μικρές ηλικίες την Ακαδημία 10 του κ. Χατζηβρέττα. Αυτές τις μέρες είχαμε την δυνατότητα να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας, να ανταλλάξουμε απόψεις καθώς και να μοιραστούμε τις γνώσεις μας χάρη σε εσάς που σταθήκατε αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τον coach Χατζηβρέττα για την άψογη φιλοξενία του στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της ακαδημίας του, για τις πολύτιμες συμβουλές του για τις άριστα καταρτισμένες απαντήσεις του στα ερωτήματα μας. Απέδειξε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο στην ζωή και καθόλη την διάρκεια της επίσκεψης μας στάθηκε στο επίπεδο που τον κάνει να ξεχωρίζει σαν άνθρωπο. Εμείς σαν προπονητές έχουμε χρέος να εφαρμόσουμε όσα είδαμε στο ταξίδι αυτό βοηθώντας τα παιδιά στην εξέλιξη τους σαν αθλητές αλλά κυρίως οικοδομώντας μια ισχυρή προσωπικότητα με ήθος αρχές και αξίες στην αυριανή κοινωνία.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τον εμπνευστή όλου του εγχειρήματος κ. Νικολάου Παναγιώτη ο οποίος είναι γνωστό ότι έχει προσφέρει τα μέγιστα στην αναβάθμιση του μπάσκετ στην Περιφέρεια μας και όχι μόνο. Κύριε Νικολάου σε ευχαριστούμε θερμά και σε παρακαλούμε να συνεχίσεις να επιτελείς το εξαιρετικό έργο σου.

Με εκτίμηση Μωραΐτης Χρήστος, Μάτος Ανέστης, Κουμπούρας Κωνσταντίνος, Σαμαντάς Άγγελος, Γερμανός Σωτήρης, Παπαδάκης Παναγιώτης, Νικολάου Δημήτρης, Στεφάνου Αλέξανδρος, Γάτσος Σπύρος, Μπούχερτ Χέρμαν.”

 

 Πηγή: www.sterebasket.gr